Ik maak me sterk voor vrouwenrechten!

Eva Ten Bosch
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 150 (92%)

Hi lieve dames..

ik ben helaas slachtoffer van jaren lang huiselijk geweld. Geestelijke en lichamelijke mishandeling. Dit zelfs in mijn zwangerschappen (zie foto’s). Ik heb uit eindelijk de moed bij elkaar geraapt dit te stoppen. Mij zelf sterk te houden voor mij en mijn 4 kleine kinderen. Mijn angsten en onzekerheden niet langer de baas te laten zijn over mijzelf. Ik heb besloten om uiteindelijk met mijn ervaringen wat te gaan doen. Ik wil mijn verhaal delen met de wereld, wat dit met mij als persoon heeft gedaan en hoe ik hopelijk andere vrouwen kan laten zien dat er altijd een uitweg is. Ik wil het taboe doorbreken. Dat mensen er over gaan praten en er over nadenken want het komt helaas veel meer voor dan dat de meeste mensen denken. Ook hoop ik dat mensen zullen beseffen en inzien dat het heel veel moed vergt om hier uit te stappen. Er heel veel angst en onzekerheid bij komt kijken. Dat het een heel proces is wat je doormaakt.. Onvoorstelbaar dat je zoiets mee kunt maken. Voor vele misschien onbegrijpelijk en niet te snappen. Maar voor mij helaas wel. Er is zoveel gebeurd waar mensen geen idee van hadden. Dit zag je aan de buitenkant niet. In een relatie kunnen dingen anders verlopen dan je had verwacht of gehoopt. Liefde maakt blind.. Voor de buitenwereld kan een relatie er anders uitzien dan dat het in werkelijkheid is. Ik ben nog steeds iedere dag dankbaar dat ik eindelijk de stap heb durven en kunnen zetten dit te stoppen. Die ene dag dat ik mijzelf snachts thuis heb opgesloten en 112 heb durven te bellen. ik heb het gelukkig overleefd. Want wat was het heftig. Een hele donkere periode uit mijn leven.. waar ik nog steeds mee moet leren dealen. De foto’s dat ben ik... En dat is nog maar het topje van de sluier.. Ik hoop dat alle andere vrouwen die dit hebben meegemaakt of nog steeds in deze nachtmerrie leven de kracht vinden om ook hun verhaal te delen of om voor zichzelf op te komen. Want wij vrouwen zijn sterk en moeten elkaar steunen. Dit mag NOOIT geaccepteerd en getolereerd worden. Ik voel me daarom bij deze geroepen mee te doen en wil bij deze mee helpen het taboe te doorbreken. Geld op te halen voor deze super actie zodat we deze vrouwen kunnen helpen en ondersteunen.

Om de positie van vrouwen wereldwijd te verbeteren!!


want namelijk :

35% van alle vrouwen wereldwijd krijgt te maken met een vorm van geweld. Tijdens de coronacrisis neemt (huiselijk) geweld tegen vrouwen nog eens toe. In Nederland zien we een stijging, in Oeganda een verdubbeling en in Bangladesh is het aantal geweldsmeldingen met 983 procent toegenomen. Bizarre cijfers toch?!

 

Door mee te doen aan de Women's Rights Challenge van ActionAid vraag ik aandacht voor geweld tegen vrouwen en zet ik me in om dit tegen te gaan. Vanaf 1 november ga ik iedere dag trainen om op 25 november (de Internationale Dag Tegen Geweld Tegen Vrouwen) 35 push-ups achterelkaar te doen. Op deze manier zamel ik geld in om geweld tegen te gaan en vrouwenrechten te beschermen. Wil je mij steunen met een donatie?? De opbrengst gaat naar het werk van ActionAid om de positie van vrouwen wereldwijd te verbeteren en geweld tegen te gaan!!!🙏🏼

Dank jullie wel ❤💪🏼

Bekijk alle
€ 25 28-10-2020 | 17:05
€ 5 29-09-2020 | 18:22 Je verhaal raakt mij diep! En hoe je ermee omgaat is verbijsterend. Jij bent een sterke power vrouw/mama!!
€ 14 29-09-2020 | 08:45 Ik vind het mega stoer dat Eva haar verhaal deelt. Dit kan andere vrouwen helpen en ik geloof dat openheid nodig is voor beweging en verwerking. Een inspiratie ben je Eva!
€ 10 25-09-2020 | 05:38 Ik werd helemaal ontroerd door je verhaal. Niet te begrijpen hoe mensen elkaar pijn kunnen doen. Ik vind je een moedige sterkte vrouw. Sterkte, Eva!
€ 5 24-09-2020 | 08:13 niemand heeft het recht een ander te domineren te kwetsen en te kleineren