Over de challenge

Door mee te doen aan The 35 Challenge maak jij een vuist tegen geweld. Van 1 tot 25 november trainen we voor 35 push-ups, dat is best een uitdaging! Vraag vrienden, familie en collega’s je hierbij te steunen met een donatie. Zo zamel je geld in voor het werk van ActionAid.

 

Meedoen?

Dat is heel simpel! Aanmelden kan hier. Voor de training begint op 1 november komt er een trainingskalender jouw kant op, samengesteld door personal trainers Loraine Pengel, Gregory Forster en Deusa Marques. Volg de kalender en je bent op 25 november -de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen- klaar om samen met alle andere deelnemers de 35 push-ups te doen. Er is ook een afsluitend evenement, daar hoor je binnenkort meer over. 

 

Jouw pagina

Maak als je je hebt aangemeld jouw persoonlijke pagina aan. Vertel hier waarom je mee doet en geef regelmatig updates voor je supporters. De pagina kan je delen met vrienden, familie, wildvreemden of collega's. Uit ervaring weten we: hoe meer jij over jezelf en je motivatie om mee te doen vertelt, hoe meer mensen jouw doel zullen steunen!

 

Fit én solidair

Als je voor 35 push-ups traint zul je zeker fitter en sterker worden. Ook mentaal zal deze pittige challenge je sterker maken. Toch is dat bijzaak. Het belangrijkste is dat jij met je spierballen geld ophaalt voor projecten van ActionAid. Want daarmee steunt jij dappere vrouwen wereldwijd die in actie komen voor gelijke rechten.

 

Samen meedoen

Samen sta je sterker én is alles een stuk leuker.  Dus trommel je vrienden, familie, collega's of sportgroep op en maak een team aan! Jullie kunnen elkaar dan steunen en motiveren. Wie haalt het meeste geld op? En wie lukt het om op de laatste dag die 35 push-ups te doen?

 

Andere manieren van meedoen

Is het voor jou niet mogelijk om push-ups te doen, maar wil je je wel inzetten voor vrouwenrechten? Je kan de oefeningen of actie zo aanpassen dat jij ook mee kan doen. Dat kan op allerlei manieren: je kan bijvoorbeeld 35 squats doen in plaats van push-ups of 35 Bob Ross werkjes schilderen. Nadat je je aanmeld krijg je een persoonlijke actiepagina waarop je kan aangeven dat je iets anders doet. Op deze manier kan je de challenge zo aanpassen dat hij voor jou haalbaar is.

Kan of wil je niet per se meedoen, maar vind je ook dat 35% veel te veel is? Je kan ook doneren door op ik doneer te klikken. Ook jouw steun is onmisbaar om geweld tegen vrouwen de wereld uit te helpen 💛.

 

Laat jouw passie voor vrouwenrechten zien met een tas of shirt

Haal jij een groot bedrag op om geweld tegen vrouwen tegen te gaan? Fantastisch! Dan maak je namelijk óók nog eens kans op een te gekke "Sisterhood is Powerful"-tas, of een écht The 35 Challenge t-shirt. Weet je nog niet zo goed hoe jij een fondsenwerf-topper wordt? Ga dan snel naar de tipspagina »

 

 

150 euro opgehaald: Jij bent echt goed bezig! De eerste 100 deelnemers die dit bedrag binnenhalen krijgen deze power tas.

 

500 euro opgehaald: Wat een fantastisch mooi bedrag! De eerste 5 deelnemers die dit bedrag binnenhalen krijgen een uniek The 35 Challenge shirt.

 

Ik doe mee »