Over de challenge

Door mee te doen aan de challenge help jij mee om geweld tegen te gaan. Vanaf 1 tot 25 november trainen we voor 35 push-ups, dat is voor velen best een uitdaging! Je kan vrienden, familie en collega’s vragen je hierbij te steunen met een donatie en zo geld in te zamelen voor het werk van ActionAid.

Hoe doe ik mee?

Dat is heel simpel! Je kan je hier aanmelden en inschrijven. Je ontvangt dan binnenkort onze speciale push-up kalender die je kan volgen. Zo ben je op 25 november helemaal klaargestoomd om die 35 push-ups te doen. Op die dag - de internationale dag tegen geweld tegen vrouwen - gaan we ons allemaal 35 keer opdrukken. Dit kan je filmen en op je actiepagina zetten zodat jouw sponsoren kunnen zien dat je het gehaald hebt, maar er komt ook een (online) event waar je aan mee kan doen. Hier hoor je binnenkort meer over!

Voor jezelf en een ander

De challenge is het perfecte moment om fitter en sterker te worden. Fysiek, maar ook mentaal door de pittige uitdaging die 35 push-ups zijn. Maar je doet niet alleen voor jezelf mee. Je haalt tegelijk geld op voor de projecten van ActionAid en steunt daarmee dappere vrouwen wereldwijd die in actie komen voor gelijke rechten. Als deelnemer maak je een persoonlijke actiepagina aan. Hier kan je uitleggen waarom je mee doet en, als je dat wil, je voortgang bijhouden. De pagina kan je delen met vrienden, familie, wildvreemden of collega's. Zij kunnen jou steunen door te doneren.

Samen meedoen

Samen sta je sterker Ă©n is het leven een stuk leuker. Trommel daarom je vrienden, familie of sportgroep op en vorm een team. Als team ga je samen de uitdaging aan, om elkaar te steunen maar ook om stiekem van elkaar te winnen. Wie haalt het meeste geld op? En wie lukt het om op de laatste dag die 35 push-ups te doen?

Andere manieren van meedoen

Is het voor jou niet mogelijk om push-ups te doen, maar wil je je wel inzetten voor vrouwenrechten? Je kan de oefeningen of actie zo aanpassen dat jij ook mee kan doen. Dat kan op allerlei manieren: je kan bijvoorbeeld 35 squats doen i.p.v. push-ups of een hele andere oefening doen. Nadat je je aanmeld krijg je een persoonlijke actiepagina waarop je kan aangeven dat je iets anders doet. Op deze manier kan je de challenge zo aanpassen dat hij voor jou haalbaar is.

Wil je helemaal niet meedoen, maar vind je ook dat 35% veel te veel is? Je kan ook doneren door op ik doneer te klikken. Ook jouw steun is onmisbaar om geweld tegen vrouwen de wereld uit te helpen đź’›.

 

Jouw inzet wordt gewaardeerd!

Daarom willen we je graag bedanken. Zamel jij veel geld in? Of kan je ontzettend veel push-ups? Maak jij je samen met je collega's sterk voor vrouwenrechten? Dan maak je, mede-dankzij onze partners, kans op een paar mooie prijzen:

 

 

150 euro: Jij bent echt goed bezig! De eerste 35 deelnemers die dit bedrag binnenhalen krijgen de Women’s Rights Challenge tas.

 

250 euro: Wat een mooi bedrag! De eerste 20 deelnemers die dit bedrag binnenhalen krijgen de Women’s Rights Challenge tanktop.