YOU GOT THIS! WE GOT THIS!

Jiska a.k.a. JJ Salys
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 50 (30%)

Heya lovely peoples, 


Naar aanleiding van dat ik een aantal keer een nare aanvaring gehad heb met mannen op straat... Die mij bijv. op een zeer respectloze manier aan hebben gesproken, mij aan gingen staren op een heel intimiderende manier of me zijn gaan achtervolgen. Merkte ik dat ik erg veel behoefte had aan veiligheid, maar ik niet zo goed wist er mee om te gaan. Daarnaast ik hoor het steeds vaker van vrouwen om mij heen, dat ze zich te vaak niet meer veilig voelen op straat, zelfs overdag niet. Het is een feit dat we als vrouw zeer kwetsbaar zijn! En het komt, helaas, steeds vaker voor dat we ons zelf uit (nare) situaties moeten redden.

Al enige tijd heb ik een plan klaar liggen, maar ik heb er nooit een start mee gemaakt, waarom? Dat weet ik eigenlijk niet. Wat ik wel weet is dat ik dit plan graag verder ga uitwerken en komen er op de korte termijn zeer interessante meetings aan!
#fingerscrossed

Ik wil me in de tussentijd ook alvast gaan inzetten voor vrouwenrechten, maar ook voor de veiligheid van vrouwen.
Dit voelt goed en het doet vrouwen wereldwijd ook veel goeds!

Vrouwenrechtenorganisatie ActionAid zet zich in om geweld tegen vrouwen tegen te gaan. Hier sta ik voor de volle 100% achter en daarom doe ik mee aan de Women's Rights Challenge.

Vanaf 1 oktober ga ik 35 dagen lang trainen voor 35 push-ups, in een keer achter elkaar(!). Een flinke uitdaging die ik met alle liefde aan ga.

Steun jij mij met een donatie?
De opbrengst gaat naar het werk van ActionAid om de positie van vrouwen wereldwijd te verbeteren en geweld tegen te gaan. Denk dan aan cursussen en (weerbaarheids)trainingen.

Eeuwige dank.
Gracias! X J. 
#
35voor35
#actionaid #womensrightschallenge

 
Bekijk alle
€ 5 29-08-2019 | 22:13
€ 5 14-08-2019 | 21:07 Top Jiska, Ik staat vierkant achter jou!! GJ
€ 5 12-08-2019 | 19:14