Ik maak me sterk voor vrouwenrechten!

Kim V P
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (14%)

Super tof dat jij de moeite hebt genomen te kijken waar ik me voor in ga zetten! Lees gauw verder hoe en waarom 😁

35% van alle vrouwen wereldwijd krijgt te maken met een vorm van geweld.Tijdens de coronacrisis neemt (huiselijk) geweld tegen vrouwen nog eens toe. In Nederland zien we een stijging, in Oeganda een verdubbeling en in Bangladesh is het aantal geweldsmeldingen met 983 procent toegenomen. Bizarre cijfers toch?!

Waarom doe ik mee? Helaas heb ik zelf te maken gehad met huiselijk geweld en seksuele intimidatie. Een trauma(s) die zonder juiste begeleiding je leven elke dag opnieuw blijft beschadigen. Omdat ik weet hoe het voelt, raken deze cijfers mij diep. Vrouwen zijn unieke prachtige wezens. Laten we zorgen dat iedereen dit gaat inzien en zet je in voor de rechten van de vrouw en het respect voor de vrouw.

Wat ga ik doen? Vanaf 1 november ga ik iedere dag trainen om op 25 november (de Internationale Dag Tegen Geweld Tegen Vrouwen) 35 push-ups achterelkaar te doen. Op deze manier zamel ik geld in om geweld tegen te gaan en vrouwenrechten te beschermen. Wil je mij steunen met een donatie? De opbrengst gaat naar het werk van ActionAid om de positie van vrouwen wereldwijd te verbeteren en geweld tegen te gaan. Dank je wel ❤ PS Als je zelf ook mee wilt doen aan deze challenge, meld je dan vooral aan!

Bekijk alle
€ 25 29-09-2020 | 19:36
€ 15 29-09-2020 | 10:28
€ 30 28-09-2020 | 20:40